vit

Hem Reservdelar Glödlampor Erbjudande Beställ Frågor Villkor Kontakt

 

 

Välkommen

 

Välkommen till onlinebildelar.se! Vi erbjuder reservdelar till en rad olika bilmärken och modeller - bra kvalitet till ett lågt pris!
 
Onlinebildelar.se är ett nystartat projekt som ägs av Lars-Eriks Bilshop (f.d. Perstorps bildelar) i Perstorp, mitt emellan Helsingborg och Kristianstad i norra Skåne. Internetförsäljningen är premiär för oss 11:e maj 2009, men butiken i Perstorp har funnits i nästan 30 år, med nuvarande ägaren i drygt 10 år. Vid premiären finns bara ett mycket litet sortiment i reservdelslistan på hemsidan, men det kommer mer efterhand.

 

Det finns två anledningar till att det bara finns ett litet sortiment i reservdelslistorna vid premiären. Den ena anledningen är att vi vill känna oss för lite försiktigt på grund av ovanan med att skicka iväg reservdelarna istället för att lämna dem över disk, och den andra anledningen är att det tar mycket tid att skriva reservdelslistorna. Det finns dock mycket, mycket mera!

 

Om du inte hittar reservdelen du söker, gå då till kontaktsidan eller skicka ett mail med registreringsnummer och vad du söker så får du ett svar på om det finns och vad det kostar.

 

Navigera dig runt på sidan med hjälp av menyn längst upp. Ute till höger har du ett anteckningsblock där du kan skriva upp artikelnummer m.m. så har du dem lättillgängliga när du gör din beställning. Om du inte kan se det kan du trycka här för att få upp anteckningsblocket i ett eget fönster.

 

Har du frågor eller funderingar så titta in på vår sida med de vanligaste frågorna eller skicka en fråga till oss via kontaktsidan.

 

Glöm inte att titta till våra aktuella erbjudanden!

 

Avgasrör, avgassystem, bildelar, bildelar online, bildelar på nätet, bildelar volvo, bromsbackar, bromsbelägg, bromsok, bromsrör, bromsskivor, glödlampa, glödlampor, glödlampor bil, glödlampa bil, köpa bildelar på nätet, Lars-Eriks bilshop, oljefilter, onlinebildelar, onlinebildelar.se, bildelaronline.se, perstorp, reservdelar, reservdelar bil, reservdelar online, reservdelar på nätet